Hjerte-, Lunge- & Allergiklinikken, et samarbejde mellem:

Kardiologisk Udredningsklinik v/ Jordi Dahl & Allergi- og Lungeklinikken v/ Niels Bjerring

NYT August 2021: Klinikken har haft generationsskifte: Frits Frandsen, der tidligere har stået for hjerteudredning i Hjerte-, Lunge og Allergiklinikken går på pension fra klinikken 1. August 2021. 

Klinikken fortsætter med nyt ydernummer under ledelse af Speciallæge Niels Bjerring, der er specialiseret inden for Lungemedicin og Allergi. Klinikken ændrer navn til Allergi- og Lungeklinikken og modtager uændret lunge- og allergipatienter henvist fra egen læge, private patienter og patienter med sundhedsforsikring. Link til Allergi- og Lungeklinikkens hjemmesiden: www.allergioglunge.dk 

Fra August 2021 vil Kardiologisk Udredningsklinik ved Jordi Dahl holde konsultationer i klinikkens lokaler en eftermiddag om ugen. Jordi tilbyder hjerteudredning/ vurdering med EKKO, men vil udelukkende kunne se private patienter og patienter med en sundhedsforsikring.

Jordi Dahl er speciallæge i intern medicin: Kardiologi, Overlæge, ph.d, dr.med og klinisk lektor på kardiologisk afd B, OUH og har en bred klinisk og forskningsmæssig erfaring. Han er også internationalt anerkendt for sit arbejde og har bl.a. erfaring fra tidl arbejde på USA’s højest rangerende hospital: Mayo Clinic.

Klinikinformation

Klinikken er beliggende tæt på letbanebyggeri, bus og banegård. Vi har adresse Overstæde 8 i det gamle H.C. Andersens kvarter ud til Sortebrødre Torv. Find vej.

Patienter i sygesikringsgruppe 2 og personer med private forsikringsordninger kan modtages uden henvisning. Hvis du har en sundhedsforsikring og ønsker at gøre brug af denne, bedes du gøre opmærksom herpå i telefonen 66135033. Telefontider ses på www.allergioglunge.dk

Du kan desuden skrive til os via den sikre mailløsning: Lægevejen med kontaktoplysninger, hvorefter du snarest vil blive kontaktet af vores sekretær.

Sekretæren besvarer også mails med ikke personhenførbart indhold på info@hlak.dk (benyt ikke denne alm. mail-løsning, hvis din e-mail ikke er opsat til sikker mail med digital signatur fra nets).